Stort udvalg af slid- og reservedele
– til gode priser

Vi tager godt udstyr seriøst

Hos Maskinmægler.dk har vi mere end 30 års erfaring med salg, service og rådgivning med alt indenfor professionel vedligeholdelse af alle former for grønne arealer. Vi er kendte for vores gode service og knowhow indenfor alle de kendte mærker. Hos Maskinmægler.dk bruger vi megen tid på at finde de helt rigtige mærker og originale samt uoriginale reservedele der dækker netop jeres behov. Derfor kan vi godt sige at – vi tager godt udstyr seriøst!

Landsdækkende service

Hos Maskinmægler.dk går vi ind for god service og relevant rådgivning. Vores mekanikere og reparatører er erfarne og veluddannede i både dybden og bredden på alle de mærker og originale samt uoriginale reservedele som vi på Maskinmægler.dk samarbejder med. Du kan derfor have tillid til vores mekanikere og reparatører udfører den service og rådgivning som netop du har brug for.

Jeg har handlet i mange år med Boye Thomsen. Han leverer altid et kvalitetsprodukt og altid til tiden. Boyes største styrke er hans store ærlighed og professionalisme - det er det vi i branchen kalder “Boye-Garanti”. Det betyder uanseligt meget for mig, som kunde. Derfor er Boye Thomsen fra Maskinmægler.dk min foretrukne samarbejdspartner.
Claus Studsgaard Nielsen
Ikast Tullamore Golf Club, Chefgreenkeeper
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.