OM OS

For os er kvalitet, service og tillid noget som vi vægter særligt højt. Vi tager kvaliteten seriøst og vi går ikke på kompromis med vores udstyr, maskiner eller reservedele.
Hos Maskinmægler.dk er service en del af vores DNA og vi yder altid en ekstraordinær service når du handler med Maskinmægler.dk.
Du kan som kunde have tillid til at vi finder den rigtige og ikke mindst langtidsholdbare løsning til dig. Vores priser er konkurrence dygtige fordi vi altid har fingeren på pulsen i vores netværk.
Som kunde kan du derfor altid regne med os, vi tager din udfordring seriøst og går altid efter den optimale løsning til den rigtige pris.

Vi tager nemlig godt udstyr seriøst hos Maskinmægler.dk

viden og erfaring

Maskinmægler.dk sælger maskiner og reservedele til vedligeholdelse af grønne arealer – det kan være sportsarenaer, golfbaner og rekreative områder.
Maskinmægler.dk blev stiftet i 2019 af Boye Thomsen – og består i dag af flere nøgle medarbejdere med fokus på teknisk support og service på de forskellige maskiner.

BOYE THOMSEN

Maskinmægler.dk sælger maskiner og reservedele til vedligeholdelse af grønne arealer – det kan være sportsarenaer, golfbaner og rekreative områder.
Maskinmægler.dk er blev stiftet i 2019 af Boye Thomsen – og består i dag af flere nøgle medarbejdere med fokus på teknisk support og service på de forskellige maskiner.

Boye Thomsen har siden 1986 arbejdet med salg, virksomhedsøkonomi og markedsføring. Boye Thomsen startede hos Broch Maskinhandel i 1986, hvor han solgte Have & Parkmaskiner til Kirkegårde, boligselskaber, kommuner, anlægsgartnere og private. Her fik han også ansvaret for opbygning af både reservedelslager og serviceværksted med udkørende montører.

I en årrække var Boye Direktør for ABC Have & Park/ABC Udlejning indtil han i 2003 blev udnævnt til salgschef for Sc-Svend Carlsen A/S i Danmark.
Hos Sc-Svend Carlsen A/S havde Boye Thomsen ansvaret for Salg, indkøb og personaleledelse samt forretningsudvikling i Golf & Grounds segmentet i de forskellige afdelinger.
Som Salgschef arbejde Boye Thomsen dagligt med budgetter, kalkulation og udarbejdelse af tilbud.

I 2011 blev Boye Thomsen så ansat som salgschef Golf & Idrætsanlæg, Svenningsens Maskinforretning A/S.

Boye Thomsen har været vidt omkring i branchen og opbygget en unik knowhow omkring maskiner og reservedele til vedligeholdelse af grønne arealer.

Sammen med hans team har Maskinmægler.dk allerede mere end 30 års erfaring på bagen og har vist at kvalitet, service og tillid er vigtigt for at blive taget seriøst i branchen.

Vi tager nemlig godt udstyr seriøst hos Maskinmægler.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.